CASE in lume

iete a utilajelor de constructii din ce Ón ce mai dinamice, Case si-a castigat pozitia de lider incontestabil Ón calitate si inovatie inginereasca multumita celor 164 de ani de istorie.

Cel mai vechi producator mondial de echipamente pentru constructii s-a nascut Ón SUA Ón 1842 cand inventatorul Jerome Increase Case a construit primul motor cu aburi folosit Ón agricultura, ulterior Case devenind cel mai mare producator de astfel de motoare din lume.

Din 1912, Case incepe sa produca utilaje pentru constructii oferind lumii primul grader din industrie.
Istoria Case este marcata de anul 1957 cand produce ceea ce este unanim considerat a fi primul buldoexcavator cu comanda unica integrata.

     
 
www.casece.com  
 
   
 

Astazi, Case este prezent Ón toate tarile lumii, cu o retea globala de distribuitori ce vine Ón Óntampinarea clientilor cu produse si servicii profesioniste, cu personal instruit Ón centre de pregatire specializate si cu dotari tehnice de ultima generatie.

Radacinile americane ale companiei se reflecta si astazi Ón capacitatea Case de a furniza solutii complete pentru constructori, oferindu-le o gama larga de utilaje si asigurandu-le acestora un suport continuu prin tehnologii inovatoare care satisfac cele mai noi cerinte de pe piata, urmarind cresterea eficientei si a productivitatii utilajelor si diminuarea costurilor de exploatare.

 
 
               
  www.salviaforyou.ro   www.salviabox.ro   www.salviautilaje.ro