Furukawa

Cel mai mare producator japonez de ciocane hidraulice si unul din liderii mondiali in domeniu este acum si in Romania - prin reprezentantul sau CASE UTILAJE CONSTRUCTII.
     
 
 
www.frdeuropebv.nl  
   
 
Cel mai mare producator japonez de ciocane hidraulice si unul din liderii mondiali in domeniu este acum si in Romania - prin reprezentantul sau CASE UTILAJE CONSTRUCTII.

FURUKAWA este o companie cu vechi traditii in industrie, imbinind faimoasa tehnologie japoneza cu experienta de mai bine de un secol.Totul a inceput in 1875, cand FURUKAWA si-a deschis propria mina de cupru. Activitatea de exploatare miniera a necesitat intotdeauna solutii tehnice specifice care sa tina seama de nevoile de imbunatatire ale conditiilor de munca si de crestere ale productivitatii. Astfel, in 1900, FURUKAWA a inceput sa-si produca propriile echipamente specifice industriei miniere.

Ceea ce initial s-a intentionat a fi o ramura auxiliara care sa simplifice activitatea miniera de zi cu zi s-a transformat in timp intr-o afacere de sine statatoare, punandu-se bazele unui concern care astazi satisface cele mai exigente cerinte tehnologice in privinta calitatii si fiabilitatii produselor, cu o retea globala de distributie care furnizeaza producatorilor si utilizatorilor de utilaje pentru constructii cele mai bune echipamente si accesorii.

FURUKAWA produce in principal ciocane hidraulice, foarfeci hidraulice pentru demolare primara si secundara, compactoare, cupe graifar de sortare si nu in ultimul rand un produs cu care FURUKAWA se mandreste - echipamentele de forat la suprafata.

Cel mai reprezentativ produs FURUKAWA este ciocanul hidraulic, cu o gama foarte larga de dimensiuni, de la 60 la 6300 kg, putind fi folosite in toate tipurile de aplicatii si pentru orice tip de material. Pot fi montate pe o gama completa de utilaje incepind de la miniexcavatoarele de 900 kg si mergind pana la excavatoare de 100 t. Numarul redus de componente in miscare al ciocanelor hidraulice FURUKAWA le confera acestora o fiabilitate sporita. Valvele cu reglare cu care sunt dotate ciocanele FURUKAWA asigura performante maxime pentru fiecare tip de utilaj in parte. Mai trebuie mentionat faptul ca pentru modelele mici ( de pana la 290 kg ) , nu mai este necesara reincarcarea cu gaz, diminuind costurile de exploatare ale utilizatorului.

Foarfecele hidraulice pentru demolare primara sunt produse de FURUKAWA in trei modele: 860, 1660 si 2700 kg, putind fi montate pe utilaje de la 8- 30 t si fiind destinate activitatilor specifice de demolare a constructiilor de beton si taierii barelor metalice de ranforsare. Constructia cu 2 cilindri confera foarfecelor maximum de deschidere.

Foarfecele hidraulice pentru demolare secundara sunt construite in principal pentru macinarea betonului, pentru reciclarea si separarea barelor de otel de beton si pentru macinarea asfaltului. FURUKAWA produce aceste foarfeci in 5 modele,de la 650 la 2650 kg, montabile pe utilaje de la 5-40 t.

Compactoarele FURUKAWA imbina frecventele mari cu forte centrifugale mari garantand cele mai bune performante de compactare. Sunt special construite pentru a fi montate pe toate tipurile de miniexcavatoare, buldoexcavatoare, excavatoare pe roti si exacavatoare pe senile.

Cupele graifar de sortare sunt utilizate in special pentru sortarea si incarcarea diverselor tipuri de materiale rezultate in urma activitatilor de demolare.

Echipamentele de forat la suprafata FURUKAWA reprezinta combinatia perfecta intre economie si performanta: construite special pentru conditii grele de munca, cu accesorizare care sa maximizeze productivitatea la un cost de operare cat mai mic.Cu o gama ce cuprinde 3 modele, aceste echipamente asigura un diametru de forare intre 65 si 130 mm la o adancimede 26m.

   
  www.salviaforyou.ro   www.salviabox.ro   www.salviautilaje.ro